Archief: Verkocht!

Stal 251, Drachten

Deze goed onderhouden en geïsoleerde woning, bouwjaar 1990 en met energielabel B, heeft beneden volledige dubbele beglazing en in de hal, inpandige berging en op de slaapkamers HR beglazing. De prachtige stijlvolle luxe keuken (2017) is de eyecatcher; modern design met o.a. inductie kookplaat en quooker.

De woning heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een kantoor/werkruimte aanwezig. Deze ruimte is tevens geschikt als vierde slaapkamer. Deze traditioneel gebouwde woning met betonnen vloeren is een heerlijk rustige plek om te wonen en te leven. Tevens is er een mogelijkheid voor het bouwen van een garage naast de woning.

Stal 251

Sfeervolle twee onder een kap woning met inpandige bijkeuken en vrijstaande houten berging/tuinschuur op een rustige parkachtige locatie aan de rand van woonwijk de Trisken. Vanuit de slaapkamer heb je zicht op de weilanden en de Skeanewei. De woning is gelegen dichtbij een speeltuin en op loopafstand van de basisschool.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct