Archief: Verkocht!

Stania 27, Drachten

Dit mooie appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex en ligt op een mooie locatie. Is gelegen naast het trappenhuis, dus geen naaste buren aan deze zijde. Gelegen op de eerste verdieping met woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met apart toilet en gesloten keuken.

Het appartement is vrijwel geheel voorzien van dubbel beglazing. Het keukenblok is recent grotendeels vernieuwd. Vanuit de keuken is er zicht op brede straat met voldoende parkeergelegenheid. De ruime woonkamer van dit appartement heeft grote ramen met veel lichtinval en toegang tot een zonnig terras op het westen gelegen.

Het appartement beschikt over een eigen CV ketel, type AWB HR. In 2014 is door de VvE de blokverwarming vervangen door een eigen HR CV ketel. Ook is recent het dak van het complex vervangen. Als bewoner ben je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) waarvoor je een maandelijkse bijdrage van 112 euro betaalt. De VvE heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van de woningeigenaren te behartigen en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en eventuele bijbehorende grond.

De Stania is een kleinschalig appartementen complex gelegen in de wijk de Wiken. De Wiken is een wijk aan de oostkant van Drachten, stamt uit de jaren zestig en wordt omringd door de Noorderdwarsvaart, N31 (Waldwei) en de Splitting. De wijk telt ongeveer 6000 inwoners en 2750 woningen. De wijk heeft een eigen winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, drogist, apotheek, boekenwinkel, kapsalon, bakkerij, bank, fietsenwinkel en huishoudwinkel. Verder beschikt de wijk over een wijkcentrum en een kerk.

Stania 27

Keurig en goed onderhouden 3 kamer appartement waar je zo in kunt. Zeer geschikt voor de starter op de woningmarkt.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct