Archief: Verkocht!

Stania 35, Drachten

Betreft archief; Deze woning is reeds verkocht!

De ruime woonkamer van dit appartement heeft grote ramen met veel lichtinval, toegang tot een zonnig terras op het westen gelegen met uitzicht op groenstrook. Dit alles in een mooie woonomgeving met in de nabijheid gelegen een park. Vanuit keuken zicht op brede straat met voldoende parkeergelegenheid. De volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche met wastafel en fraaie spiegel. De inloopdouche is deels voorzien van wand met glazen bouwstenen. Vanuit de badkamer is er een toegang tot een apart toilet. Verder beschikt het appartement over een eigen inpandige berging.

Het appartement beschikt over een eigen CV ketel, type AWB HR. In 2014 is door de VvE de blokverwarming vervangen door een eigen HR CV ketel en is het appartement gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Als bewoner ben je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) waarvoor je een maandelijkse bijdrage betaalt. De VvE heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van de woningeigenaren te behartigen en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en eventuele bijbehorende grond.

De Stania is een kleinschalig appartementen complex gelegen in de wijk de Wiken. De Wiken is een wijk aan de oostkant van Drachten, stamt uit de jaren zestig en ligt omringd door de Noorderdwarsvaart, N31 (Waldwei) en de Splitting. De wijk telt ongeveer 6000 inwoners en 2750 woningen. De wijk heeft een eigen winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, drogist, apotheek, boekenwinkel, kapsalon, bakkerij, bank, fietsenwinkel en huishoudwinkel. Verder beschikt de wijk over een wijkcentrum en een kerk.

Stania 35

Gezellig en sfeervol 3 kamer appartement. Gelegen op de eerste verdieping met woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met apart toilet en gesloten keuken. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct