Archief: Verkocht!

Stokkershagen 10, Tijnje

In de nabijheid liggen het natuurgebied ‘De Deelen’ en de bossen van Beetsterzwaag. Ook qua bereikbaarheid is de ligging prima, want Tijnje ligt nabij de A7 en Gorredijk, centraal in de driehoek Leeuwarden-Drachten-Heerenveen. Dit gezellige dorp tussen Heerenveen en Drachten heeft een actief verenigingsleven.

De woning is gebouwd door VDM woningen Drogeham, volgens de houtskelet-bouwmethode, waardoor een uiterst duurzame en goed geïsoleerde huis is neergezet, bouwjaar 1996. De woning heeft mooie brede dak overstekken is volledig geïsoleerd, heeft dubbel glas en een voorlopig energielabel B. De woning is verder voorzien van heteluchtverwarming en mechanische ventilatie.

De keuken, toilet, badkamer, de zolder en de wasmachineruimte worden mechanisch geventileerd. De woning heeft een betonnen vloer en de verdiepingsvloeren zijn van hout. Verdiepingsvloer is voorzien van Fermacell Estrichelementen, welke zorgen voor thermisch isolatie en uitstekende geluidsisolatie. De voor- en achtergevel zijn van hout (red cedar) en de kozijnen van hardhout (oregon pine). In de tuin staat een vrijstaande houten schuur van ca 16 m2, bouwjaar ca 2014, voorzien van elektra en verlichting. In 2010 is de woning voor het laatst geverfd.

Stokkershagen 10

Mooie vrijstaande woning met aangebouwde garage, gelegen op een ruime kavel van 490 m2 op een prima locatie in het dorp Tijnje.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct