Archief: Verkocht!

Sydwende 103, Drachten

De woning heeft 4 slaapkamers met elk een eigen toegang tot een balkon met balustrade. Op de begane grond van het huis ligt een prachtige natuurstenen vloer (travertin). In de sfeervolle woonkamer bevindt zicht centraal een open haard met daarnaast een trendy marmeren plateau voor de tv. Vanuit de ruime eethoek heb je een mooi uitzicht op de grote tuin en omgeving rondom de woning. De onlangs vernieuwde schuifpui met hor geeft toegang tot het buitenterras.

De riante oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De carport zorgt voor een eigen plek voor de auto, biedt bescherming en is als multifunctionele ruimte comfortabel in gebruik. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en beveiligd met een alarminstallatie. Dit alles in een heerlijke groene omgeving met de jachthaven en sportvelden op steenworp afstand.

Sydwende 103

Mooie vrijstaande villa met garage, carport en royaal kantoor van ca 20 m2 op begane grond. De woning is gelegen op een fraaie locatie aan de rand van villawijk Sydwende te Drachten met een perceeloppervlakte van 811 m2. Lichtkoepels in de ruimtes met een plat dak zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct