Archief: Verkocht!

Theo van Doesburgstraat 11, Drachten

De woning ligt op een bijzonder mooie locatie met blijvend vrij uitzicht, grenzend aan een groenstrook. De woning is traditioneel gebouwd en beschikt over een veranda met aluminium schuifpui aan de voorzijde. Via zijentree, voorzien van fraaie luifel krijg je toegang tot de woning. De hoge plafonds van ca 2,65 m hoog en de vele ramen zorgen voor ruimte en veel licht.

De woning heeft een hoog afwerkingsniveau, is volledig geïsoleerd (dak, muur, vloer) en verkeert in perfecte staat. Alle hardhouten buitenkozijnen zijn voorzien van hoog rendement isolatieglas HR++. Energielabel A. Een stijlvol ingerichte woning en een heerlijk comfortabel huis om in te wonen. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een totale lengte van 11 meter. Dit alles in perfecte staat, helemaal af en je kunt er dus zo in.

In het midden van de kamer staat een fraaie, sfeervolle houtkachel van het bekende merk Jacobus. Deze houtkachel heeft een uitstekende verbranding en een hoog rendement. In de woonkamer en open keuken ligt een mooie eiken houten lamelparket vloer. De vrijstaande houten garage met een oppervlakte van ca 20 m2 heeft opgeklampte dubbele houten openslaande deuren en een betonnen vloer. De gevels van de garage zijn van verduurzaamd vurenhout. De oprit heeft een lengte van ca 20 meter en is geschikt voor meerdere auto’s.

Theo van Doesburgstraat 11

Op een van de mooiste plekjes van de Drachtster Vaart ligt deze schitterende twee-onder-een kapwoning.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct