Archief: Verkocht!

Theo van Doesburgstraat 52, Drachten

De woning biedt door de hoge gootlijn veel ruimte en heeft dan ook de beschikking over maar liefst 6 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers met een balkon. Zowel het balkon aan de voorzijde als ook aan de achterzijde kan gebruikt worden als terras. Op de gehele beneden verdieping ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. De binnenruimtes zijn verrassend licht en ruim, veel volume, hoge kamers en vanuit elke kamer een prachtig uitzicht.

De grote woon-leef keuken is tuingericht. Een heerlijke leefruimte doordat er via de openslaande tuindeuren een directe verbinding is met de veranda en de tuin. De hoge plafonds geven de woning een ruimtelijk gevoel. De ruime garage/berging heeft een kunststof kanteldeur, is geïsoleerd met dubbele beglazing en beschikt over een vliering.

Theo van Doesburgstraat 52

Bijzonder mooie en sfeervolle Finse villa met grote vrijstaande garage op een zeer gewilde locatie in de wijk De Drachtster Vaart. Grote woon-leef keuken en moderne luxe badkamer op de begane grond. Op rustige woonstand met tuin op zuidwesten en met vrij uitzicht!

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct