Archief: Verkocht!

Veerhuisweg 40, 8435 SC Donkerbroek

Ruime twee onder één kap woning met grote garage en een prachtige uitbouw aan achterzijde van de woning (3,5×5), voorzien van vloerverwarming en openslaande tuindeuren. De woning is gelegen op een rustige plek in een kindvriendelijke woonwijk. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en op de zolderverdieping bevindt zich nog een extra vierde slaapkamer.

De woning is volledig geïsoleerd (energielabel B) en is gelegen op een grote kavel van 316 m2. De grote garage met een oppervlakte van 45 m2 (10.20 bij 4.40) is voorzien van krachtstroom, is deels geïsoleerd en geschikt voor meerdere doeleinden. De moderne luxe keuken is van alle gemakken voorzien. In de uitbouw ligt een prachtige PVC vloer met vloerverwarming. De tuin is gelegen op het westen, heeft diverse terrassen en beschikt over een fraaie overkapping (2019) met terras.

Donkerbroek is een dorp gelegen in de gemeente Oostellingwerf en ligt op korte afstand van grotere plaatsen als Drachten en Oosterwolde. Er zijn diverse voorzieningen zoals; een supermarkt, een bakker, een apotheekhoudende huisartsenpraktijk en een garage.

 

Veerhuisweg 40

Ruime twee onder één kap woning met grote garage en een prachtige uitbouw aan achterzijde van de woning (3,5×5), voorzien van vloerverwarming en openslaande tuindeuren.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct