Archief: Verkocht!

Voergang 27, 9205 AV Drachten

Prachtige riante vrijstaande woning met zijbeuk en inpandige garage. De woning is veel ruimer dan de voorzijde doet vermoeden door de grote uitbouw met kunststof schuifpui inclusief serre aan de achterzijde. De woning ligt aan het begin van de woonwijk en heeft een woonoppervlakte van circa 180 m2. Wonen op een mooie rustige plek met vrij uitzicht en aan de achterzijde grenzend aan een vijverpartij.

Op de begane grond bevinden zich een extra kantoorruimte en ruime bijkeuken. De moderne luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A) en heeft op het dak 17 zonnepanelen. De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming en er bevinden zich in de woning op meerdere plekken airco’s.

De tuin biedt alle comfort en heeft meerdere terrassen, waaronder één met een houten vlonder gelegen aan het water. Het buitenverblijf bestaat uit een luxe tuinoverkapping (prieel) met buiten BBQ. Verder is in de tuin een houten vrijstaande schuur gelegen en een fraaie vijver met pompinstallatie aangelegd. De tuin is rondom voorzien van prachtige sfeerverlichting. Kortom een heerlijke plek om te wonen.

 

Voergang 27

Prachtige riante vrijstaande woning met zijbeuk en inpandige garage. De woning is veel ruimer dan de voorzijde doet vermoeden door de grote uitbouw met kunststof schuifpui inclusief serre aan de achterzijde.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct