Archief: Verkocht!

Waterlelie 141, 9207 AZ Drachten

Riante twee onder één kapwoning op een prachtige locatie in de gewilde woonwijk het ‘Fennepark’ met vrij uitzicht over groen en water aan de voorzijde. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers, waarvan één met een ruim balkon. De garage en de bijkeuken zijn tijdens de bouw met een meter verlengd aan de achterzijde van de woning.

De moderne luxe keuken in lichte kleurstelling en met diverse inbouwapparatuur is enkele jaren geleden geplaatst. De sfeervolle woonkamer is voorzien van veel ramen, waaronder een hoekraam, waardoor je een fantastisch vrij uitzicht hebt over de woonwijk met fraaie waterpartijen. Via de schuifpui aan de achterzijde van de woning kom je op het terras.

De mooie diepe tuin heeft een prima zonnestand en biedt veel privacy. De grote terras overkapping van 6 bij 3,5 biedt de mogelijkheid om gedurende het hele jaar van de tuin te genieten. Verder is de woning volledig geïsoleerd (energielabel A), waarbij verwarming plaatsvindt door middel van radiatoren HR CV ketel ((2006) en WTW installatie (2009). Kortom een heerlijke plek om te wonen.

 

Waterlelie 141

Riante twee onder één kapwoning op een prachtige locatie in de gewilde woonwijk het ‘Fennepark’ met vrij uitzicht over groen en water aan de voorzijde.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct