Archief: Verkocht!

Wine 1, Ureterp

Deze woning met vrij uitzicht aan voorzijde is uitermate geschikt voor een groot gezin. Wat een ruimte biedt deze woning met maar liefst 8 kamers, waarvan 5 slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning is een prachtige tuinoverkapping gemaakt welke de eetkeuken verbindt met de tuin. Hier kun je heerlijk lang buiten zitten, ook als het wat frisser wordt.

Zowel aan de achterzijde alsook aan de zijkant van de woning bevinden zich meerdere terrassen, waardoor je altijd de keuze hebt om in de zon te zitten of juist in de schaduw. Deze traditioneel gebouwde woning met hardhouten kozijnen, gevelbekleding van red cedar, dakgoten en windveren van trespa biedt zeer veel mogelijkheden. In 2018 zijn de dakpannen van de woning vernieuwd.

Wine 1

Op een fraaie hoeklocatie ligt deze verrassend ruime twee-onder-één kapwoning met maar liefst 8 kamers! Op de begane grond bevindt zich naast een ruime geïsoleerde bijkeuken een werkruimte met aparte toegang aan de zijkant. Ideaal voor een bedrijf of kantoor aan huis. Op de zolderruimte boven deze ruimte, bereikbaar via een vaste trap, bevinden zich nog een extra slaapkamer en chillruimte met supersnel internet.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct