Archief: Verkocht!

Zaailand 2, Drachten

Deze vrijstaande woning met geschakelde garage, is gelegen op een hoeklocatie op een perceel van maar liefst 513 m2 en heeft een vrije ligging in een groene omgeving. De tuin grenst aan een vijverpartij, waar een vlondersteiger met loungehoek is gecreëerd. De woonkamer, hal en de gehele eerste verdieping zijn voorzien van een massief eikenhouten vloer. In de zithoek is een houtkachel aanwezig.

De woonkamer heeft veel lichtinval, doordat de gehele voor- en achter pui volledig uit glas bestaat. De geïsoleerde bijkeuken is geheel aan de zijkant van de woning gesitueerd, waardoor er vanuit de keuken vrij zicht is op de tuin. Via de openslaande tuindeuren kom je vanuit de woonkeuken in de heerlijke, grote tuin met terras terecht. De tuin biedt veel mogelijkheden en privacy en is geheel omheind. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

De woning heeft een unieke uitstraling, mede door de royale dak overstek en de veranda aan de voorzijde, welke ook met tuindeuren vanuit de woonkamer bereikbaar is. Het ontwerp is van architect van Manen en Zwart uit Drachten. De volledig geïsoleerde en keurig afgewerkte woning is gebouwd in 2001 door aannemer Geveke Bouw uit Haren.

Zaailand 2

Wonen op een toplocatie in deze prachtige stadsvilla in de wijk Himsterhout!

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct