Archief: Verkocht!

Zaailand 66, Drachten

Grenzend aan de woonkamer is een aparte kantoor- c.q. werkruimte. Via openslaande tuindeuren kom je vanuit de woonkamer in de mooie tuin die recentelijk opnieuw is ingericht en is voorzien van een houten vlonder met pergola en meerdere terrassen.

Met recht kun je zeggen dat de woning instap klaar is. De gehele woning is stijlvol ingericht en ziet eruit om door een ringetje te halen; zo is er onlangs een nieuwe keuken geplaatst en is er een nieuwe vloer gelegd op de gehele benedenverdieping. De parkeergelegenheid op eigen terrein biedt genoeg ruimte voor meerdere auto’s.

De woning heeft een rustige ligging, aan de rand van Drachten en in een straat met alleen bestemmingsverkeer. De kindvriendelijke woonwijk ‘ Himsterhout’ is ideaal gelegen op steenworp afstand van de landerijen, vlakbij de bossen van Beetsterzwaag en diverse wateren. Een mooie omgeving om uitgebreid in te kunnen wandelen en fietsen.

Zaailand 66

Prachtige riante twee onder een kap woning met garage op een kavel van 291 m2 in de gewilde woonwijk Himsterhout te Drachten met maar liefst 5 ruime slaapkamers. Deze woning heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is uitstekend geïsoleerd! De in de jaren 30 stijl gebouwde woning heeft een unieke uitstraling, robuust en chique tegelijkertijd, mede door de royale dak overstek, de hoge gootlijn en de rood bruin genuanceerde stenen.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct