Archief: Verkocht!

Zaailand 72, Drachten

De woning heeft 4 slaapkamers en een kantoor op de begane grond. Vanuit de woonkamer heb je een magnifiek uitzicht over de landerijen. De gashaard met marmeren schouw zorgt voor de sfeer! De leibomen voor het huis van de woning versterken het gevoel dat je midden in de natuur zit.

De traditioneel gebouwde woning is op alle verdiepingen voorzien van een prachtige Merbau houten vloer die de woning een klassieke uitstraling geeft. Alle wanden in de hele woning zijn voorzien van glasvezelbehang, sterk en stootvast in de kleurstelling RAL 9010. De woning is voorzien van isolerende HR+ beglazing en voorzien van inbraak-preventief hang- en sluitwerk op ramen en deuren.

De moderne design keuken beschikt over Bosch inbouwapparatuur met een extra breed keukenblad van Solid glas. Glas geeft de keuken niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook comfortabel in het gebruik door zijn watervastheid en hittebestendigheid. In het voorjaar van 2016 is de gehele achtertuin compleet heringericht. Er is een nieuwe omheining geplaatst, een tuinhuis met overkapping, veranda en loungeruimte. Hier kun je heerlijk vertoeven, zelfs in herfst en winter met terrasverwarmer. Verder is in de hele tuin nieuwe drainage aangelegd. Met recht een plek waar je heerlijk en ontspannen kunt genieten van alle jaargetijden.

Zaailand 72

Op uitstekende locatie in gewilde woonwijk het Himsterhout te Drachten staat deze vrijstaande villa met klassieke schildkap, ontworpen door Tuns en Horsting architecten en gebouwd door Groothuis.

 

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct