Archief: Verkocht!

Zwemmer 16, Drachten

Recentelijk is er een sfeervolle tuinoverkapping aan de achterzijde geplaatst. Moderne luxe keuken in landelijke stijl met diverse inbouwapparatuur. De wand tussen de keuken en de woonkamer is voor een deel weggelaten, waardoor er een open uitstraling is gecreëerd en extra lichtinval is ontstaan. De woonkamer is sfeervol en via de schuifpui in de achterkamer is er een directe doorgang naar de tuinoverkapping.

De woning heeft vier slaapkamers. De knusse slaapkamer op de zolderverdieping heeft een dakkapel waardoor er veel ruimte ontstaat. De badkamer is vergroot en is hierdoor ruim genoeg voor alle voorzieningen. In de directe nabijheid van de woning ligt een groenstrook met speelattributen voor kinderen. Ook is er in de buurt voldoende parkeergelegenheid. Bezichtigingen vinden plaats op woensdag 2 december en zaterdag 5 december; alleen op afspraak. De aanvraag voor een bezichtiging kan gedaan worden via de mail, whatsapp of telefonisch!

Zwemmer 16

Mooie ruime tussenwoning op een prima locatie met aangebouwde en geïsoleerde bijkeuken en berging. Deze goed onderhouden woning met kunststof gevelbekleding is 3 jaar geleden aan de buitenzijde geverfd door een professioneel schildersbedrijf.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct